Mgr. Bc. Petr Šmíd

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2016 15:08:41

Pohádka pro dospělé

Pohádka pro dospělé

Naše země, naše pravidla


Nebojte se, nepůjde o pornografii.

Na březích Floridy stojí rybáři a radují se, že chytili velkého bílého žraloka, který napadal lidi a několik jich zabil. A od této chvíle jsou již všichni v bezpečí, objímají se. Je krásný den a vše je zalito paprsky velikého a mocného slunce.

No a tady pohádka končí.

Stejnou pohádku nám chtějí vyprávět naši obdivovatelé Slunce. Najdeme a pozatýkáme těch pár teroristů, kteří zmasakrovali evropská města a začneme se všichni na náměstích objímat, že je vše vyřešeno a my a naše rodiny budeme v bezpečí žít.

Jsem už dost starý na (hloupé) pohádky. Jsem přesvědčen o tom, že stejně jako připluje nový žralok, tak povstanou noví bojovníci ve jménu Islámu.

Odmítám ve své zemi vítat potencionální zločince. Je mi líto všech lidí postižených válkou, ale základním právem nás co jsme se v Čechách narodili, je předat naši zemi dětem v podobě, kterou nám zanechali předkové.

Každá pohádka má mít šťastný konec. Je naší povinností nezůstat lhostejný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama