Mgr. Dalibor Mlejnský

  • JM-ND
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2015 10:21:14

Všechno má své meze

Všechno má své meze

Jasnovidec a rytíř bez bázně a hany, to vše v sobě skrývá radní Prahy 11 za hnutí ANO, Ondřej Prokop.

Žijeme v době, kdy svoboda slova nám umožňuje vyjadřovat se ke všemu, co nás zajímá, či tíží. Vždy však by měla převládat slušnost a etika, které zabraňují zneužít tuto výsadu k politickému či mezilidskému boji. Tyto vlastnosti však mladému radnímu zřejmě zcela chybí.

Paušální obvinění představitelů minulého vedení radnice Prahy 11 s pochybnými právníky, podnikateli a lobbisty je už za hranou únosnosti a akceptovatelnosti slušného chování. Nikdy jsem si nevšiml, že by v minulých letech proti této mafii, jak říkal, bojoval. Měl tisíce možností upozornit na to, co se mu nelíbilo. Argumentovat dnes tím, že jsme měli kvalitní právníky, je poněkud neadekvátní. Každá státní instituce a čili i městský obvod, musí svá rozhodnutí konzultovat s právníky, aby nedošlo k pochybení. Pokud Prokop hovoří o bazénu, který je podle něj předražený, je třeba tuto informaci uvést na pravou míru. Jedná se totiž o komplex, který zahrnuje sportovní halu i bazény pro  dětské plavání, sauny a další rehabilitační prostory. Pro občerstvení návštěvníků pak slouží restaurace.

Je jednoduché poplivat Jižní Město, které nazývá Palermem, a jednotně odsoudit minulé vedení radnice Prahy 11. Je však třeba si uvědomit, že ke všem krokům, které minulé vedení radnice činilo, jsou k dispozici patřičné doklady, které, pokud to bude nezbytně nutné, nejen zveřejníme, ale prostřednictvím právníků se budeme i touto cestou bránit proti pomluvám, které ukazují nejen minulé vedení, ale i Prahu 11 ve špatném světle.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama