Mgr. František Jura

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2022 14:32:00

Dotaci získalo pořízení nové cisternové automobilové stříkačky

Dotaci získalo pořízení nové cisternové automobilové stříkačky

Město Prostějov získalo z Ministerstva vnitra dotační finance na pořízení nové cisternové automobilové stříkačky.

Jedná se o pořízení automobilové stříkačky (CAS) pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů Statutárního města Prostějova – Vrahovice.

„Velice si vážíme práce našich hasičů a snažíme se dobrovolným sborům pomáhat. Jejich činnost pomáhá zachraňovat majetky a životy a to bychom si všichni měli uvědomit,“ uvedl primátor Prostějova František Jura.

Realizace této investiční akce bude financována z prostředků města, z dotace Ministerstva vnitra ČR a z dotace Olomouckého kraje.
„V rozpočtu města je na tuto akci vyčleněno 6 milionů korun, z ministerstva vnitra bude akce spolufinancována přidělenou dotací ve výši 2.5 milionu korun a z Olomouckého kraje byla získána dotace ve výši 300 tisíc korun,“ doplnil finanční přehled primátor Jura.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama