Mgr. František Talíř

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • 1. vicehejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2021 21:24:00

Město Kaplice podporuje přilehlé osady

Město Kaplice podporuje přilehlé osady

Na přilehlé osady, představující městské části Kaplice, vedení města nezapomíná. Dokladem toho jsou nedávno dokončené investiční akce, které zde byly realizovány a slouží jejich rozvoji.

„V Blansku se podařilo zrekonstruovat místní knihovnu a blíží se její slavnostní otevření. V Hradišti by měla být začátkem června obnovena autobusová zastávka.

V Pořešíně se dokončují práce na dětském hřišti a rádi bychom konečně řešili uspořádání celé návsi,“ popisuje starosta Kaplice Pavel Talíř.

Osadám navíc významně slouží k kaplický hřbitov, kde také došlo k významným změnám. „Stále probíhají úpravy kaplického hřbitova v podobě oprav obvodové zdi a očištění starých hrobových míst a hrobů. Bude provedena i rekonstrukce kamenky, kterou osadíme novou pumpou k napouštění vody na zalévání,“ doplňuje Pavel Talíř.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama