Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2019 16:58:20

Počasí ovlivňuje náš život

Počasí ovlivňuje náš život

Zásoby spodních vod jsou velmi nízké. Do mnoha obcí je nutné vodu dovážet v cisternách. Lidé s vodou začínají šetřit. Horké počasí si vybírá svou daň.

  Zemědělci, chovatelé i pěstitelé zeleniny vodu potřebují dnes a denně. Louky i pastviny jsou doslova vyschlé. Problém bude s krmením na zimu pravděpodobně větší nežli v loňském roce. V obchodech se ceny brambor vyšplhaly na 27 Kč za kilogram. V minulém roce byla cena 14 Kč. Přitom pěstitelé brambor nabízí kilogram za 7 až 10 Kč. Cenu pro konečného zákazníka však na pultech určují markety, ta je letos přímo nehorázná. Neúměrně drahá je například i cibule. Domácnosti sáhnou do peněženky opět hlouběji. Právě u brambor je to škoda, ty naše domácí jsou kvalitní a na náš stůl neodmyslitelně patří. Není se co divit, že se lidé vrací k zahrádkaření a chovatelství. Získají tak kvalitní potraviny a ještě ušetří. KSČM tyto aktivity ve svých programech  dlouhodobě podporuje. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama