Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2021 19:10:00

Nelegální večírek papalášů by neměl zapadnout

Nelegální večírek papalášů by neměl zapadnout

Komentář na facebookovém profilu k večírku v Teplicích.

Výsměch občanům!

Nelegální večírek papalášů bez roušek v Teplicích, kde se mj. jednalo o dotacích pro sport. Co na to hygiena? Zatím to pro nejvíce známé tváře končí následovně:

  • Oslavenec, organizátor a majitel hotelu v jedné osobě Petr Benda bez trestu.
  • Milan Hnilička dostal pokutu 10 tisíc. Rezignoval na mandát poslance, ale ponechal si lukrativnější post šéfa Národní sportovní agentury (takové nové ministerstvo pro sport).
  • Člen rady ČT Jiří Šlégr. Pokuta 10 tisíc.
  • Plk. Husák už není policejním krajským ředitelem (o to sám požádal a policejní prezident jeho žádosti vyhověl), ale uniformu a hodnost má zatím stejnou a bude vychovávat policisty. Zatím čerpá dovolenou. To je panečku chlap!

To bychom ze strany hygieny měli uzavřené. Asi důkazní nouze.

Pokračuje kázeňské řízení plk. Husáka a šetření teplického magistrátu, kde sedmnácti účastníkům party hrozí pokuta 20 tisíc. Podle odpovědi ministra Hamáčka na mojí interpelaci (odkaz na ní vám přiložím do komentářů) proběhlo i šetření ohledně informace o tom, že policisté údajně věděli o nelegální akci, ale nezasáhli. Výsledek? Šetřením nebylo prokázáno, že by policisté vědomě nezasáhli a nekonali proti svému kolegovi. Nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel.

Celá kauza by neměla zapadnout. Dál se budu ptát, jak všechny ty vyšetřování, na které je dokola odkazováno, nakonec dopadly.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama