Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2020 15:32:32

Paní poslankyně Gajdůšková vždy objeví Ameriku. Jako teď

Paní poslankyně Gajdůšková vždy objeví Ameriku. Jako teď

Projev na 49. schůzi Poslanecké sněmovny dne 17. 6. 2020 k návrhu poslance Jana Hamáčka na vydání zákona, kterým se mění zákon o Hasičském záchranném sboru České republiky (první čtení)

Děkuji, pane místopředsedo. Já nevím, co nám tady kolegové podsouvají. Paní Gajdůšková, paní poslankyně Gajdůšková, já se na to její vystoupení vždycky hrozně těším, protože ona tady opravdu vždycky objeví Ameriku jako teďka. Paní poslankyně Gajdůšková prostřednictvím pana místopředsedy, všimla jste si, že vaše vláda tady vládne už šest let? A že máte ve své vládě několik ministrů vnitra, kteří se tam střídali? Konkrétně pan Hamáček, předtím pan Metnar, předtím pan Chovanec. Šest let řídíte Ministerstvo vnitra! A teď chcete návrh zákona projednat v devadesátce? A ještě nás obviníte tady z nějakých nekalých praktik, že podporujeme pojišťovny? Proberte se. Probuďte se. A nepovídejte tady hlouposti. Protože šest let vaši ministři mohli ten zákon změnit, mohli ho předložit. Nám nejde o nic jiného, než o jeho řádné projednání. Takže buďte tak hodná, přečtěte si Ústavu, přečtěte si Jednací řád Poslanecké sněmovny a dovolte poslancům z opozice, aby se řádně účastnili legislativního procesu při projednávání zákonů a nebraňte jim v tom! (Hukot z řad sociální demokracie, potlesk zprava.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama