Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2021 21:29:00

Rezoluce OSN je popíráním historických faktů

Rezoluce OSN je popíráním historických faktů

Komentář na facebookovém profilu k rezoluci OSN o pojmenování Chrámové hory v Jeruzalémě

 Rezoluce je jasným důkazem, že OSN je pod silným vlivem islámských zemí a nové levice. Jde o opakovaný projev zaujatosti této organizace v blízkovýchodní otázce, kde bych očekávala, že právě OSN bude zachovávat neutralitu.

Rezoluce je popíráním historických faktů, snahou o přepisování dějinných skutečností, tradic, ale i současného statu quo. Je to naprosto nehorázný nepřátelský akt vůči Státu Izrael.

Nepovažuji to pouze za provokaci či symbolický krok, který je bez dopadů, nýbrž za útok, který má oslabit Izrael a jeho pozici v mezinárodním prostředí.

S postupem české delegace se plně ztotožňuji s ohledem na to, jak blízkým partnerem pro naši zemi Stát Izrael dlouhodobě je, ale i proto, že je to postup objektivní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama