Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2021 22:21:00

Voják není totéž co policista

Voják není totéž co policista

Komentář na facebookovém profilu k vysílání vojáků

 ODS dlouhodobě odmítá migrační kvóty, přerozdělovací mechanismus, nebo jak to budeme chtít nazvat, a to jak doma, tak i v rámci Evropského parlamentu. Na rozdíl třeba od premiéra, který je odmítá jen doma, a frakce ALDE, jehož členem je ANO, by radostně migranty přerozdělovalo do zemí EU.

Vím, že si plete policisty a vojáky vrchní velitel ozbrojených sil, ale že si i premiér myslí, že když ON chce, tak si vojáky vyšle, kam chce, jako zaměstnance jeho firmy, to je mi novinka. Tak ještě jednou i pro pana premiéra – voják není totéž co policista a ne, nemůžete si posílat vojáky, kam vás zrovna napadne. Musíte dodržovat Ústavu, kdy o vyslání vojáků rozhodují obě komory Parlamentu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama