Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2022 15:45:00

I nadále zůstanu taková, jaká jsem

I nadále zůstanu taková, jaká jsem

Poděkování na facebookovém profilu k odchodu z pozice místopředsedkyně Poslanecké sněmovny

 Vážení přátelé a všichni, kteří jste mi v posledních dnech psali a stále píšete po mém oznámení odchodu z pozice místopředsedkyně Sněmovny,

chtěla bych vám moc a moc od srdce poděkovat za důvěru i slova podpory, které mně v obrovském množství posíláte. Velmi si každého komentáře, dopisu a zprávy od vás vážím a je mi opravdu líto, že není v mých silách odpovědět jednotlivě vám všem. A jak ráda bych! Prosím, přijměte mé poděkování touto cestou. Chtěla bych vás ujistit, že všechny vaše vzkazy postupně pročítám a u řady z nich jsem nejen potěšená jejich obsahem, ale zároveň z nich cítím i obrovskou důvěru, kterou nechci nikdy zklamat.

Už v pátek jsem se vrátila k práci a postupně nabírám sílu. Slibuji vám, že i nadále zůstanu taková, jaká jsem. Dál vám budu naslouchat a také za vás budu bojovat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama