Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2022 10:46:00

Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli

Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli

Komentář na facebookovém profilu k chování koalice v Karlovarském kraji.

„Mlčte. Nic neříkejte. Tady vládneme my, a vy buďte rádi, že se smíte koukat“, tak v tomto duchu to na nás před týdnem zkusili zastupitelé vládnoucí koalice v kraji. Tím to ovšem nekončí!

Také nám vynadali za to, že jim připomínáme, aby kontrolovali lépe účty a zvážili, zda opravdu potřebují tolik uvolněných placených zastupitelů.

Ale my si z toho nic neděláme. Naopak. Je to takové povzbuzení v práci. I nadále budeme upozorňovat na to, že třeba hejtman neříká celou pravdu, když se chvástá tím, že má na účtech (a já doufám, že myslel jen ty krajské) nejvíc peněz v historii. Protože to není pravda. Kraj má nyní hodně peněz, to je pravda. Ale to je dáno především tím, že vláda Andreje Babiše zvýšila příspěvek krajům. A také tím, že kraj má stále dotační peníze u České národní banky. Ty jsou ale pevně určené na opravu Císařských lázní, digitální technickou mapu a na další projekty.

A protože na nás vyhrožování nefunguje, tak znova budeme chtít vědět, proč si má každý z členů představenstva nemocnice vyplatit půl milionu korun jako odměnu. Mimochodem víte, že jsme čtvrt roku čekali od jejich úředníků na informace ohledně uzavřených dohod. A nyní už dokument konečně analyzujeme a začíná nám být jasné, proč nám to nechtěli dát dříve. Zkrátka opoziční práce je náročná a musíte vynaložit daleko větší úsilí, když chcete věci změnit a napravit.

Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli. Je to jejich politický styl a jejich volba. Pokud jim hulvátství vyhovuje, tak prosím. Osobně je mi to líto, protože si myslím, že komunikovat se dá slušně. Ale některým lidem to prostě nejde. Jen by mě zajímalo, co tou agresí a arogancí skrývají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama