Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2021 11:33:00

Sebelepší opatření nezajistí jízdu bez nehody

Sebelepší opatření nezajistí jízdu bez nehody

Komentář na facebookovém profilu k zvýšení bezpečnosti na karlovarské výpadovce u Olšových vrat

 Je správné a jsem za to moc ráda, že ze strany Ředitelství silnic a dálnic došlo k sérii velmi rychlých kroků, které by měly přispět k větší bezpečnosti na karlovarské výpadovce u Olšových vrat, přesněji U střelnice.

Jen během letních prázdnin zde totiž došlo k několika tragickým dopravním nehodám, které si vyžádaly i lidské životy. Osobně jsem apelovala na ministerstvo dopravy i vedení ŘSD a navrhla možná řešení rychlá i ta, která vyžadovala delší časový horizont.

Již od léta je úsek vybaven výstražnými značkami, které upozorňují na úsek častých dopravních nehod a nebezpečí smyku, následně se také na vozovku nanesl speciální zdrsněný povrch, který by měl zamezit smyku a nyní se začalo i s instalací radarů pro měření rychlosti. Pokuty za překročení rychlosti bude ve správním řízení administrovat Magistrát města Karlovy Vary.

Za co jsem moc ráda je skutečnost, že se prozatím upustilo od zúžení vozovky v této lokalitě do dvou pruhů a na základě dohody mezi Policií ČR a ŘSD v řešeném úseku budou ponechány tři jízdní pruhy.

Je ale nutné zdůraznit, že sebelepší bezpečnostní prvky a opatření nám nezajistí jízdu bez nehody. Je na nás všech, abychom dodržovali daná pravidla a přizpůsobovali svou jízdu stavu vozovky, počasí a dalším okolnostem.

Všem přeji jízdy bez nehod a bezpečné návraty domů ke svým nejbližším.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama