Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2021 14:33:00

Vánoční strom splněných přání

Vánoční strom splněných přání

Oznámení na facebookovém profilu k vánoční charitativní akci

 Všichni se už jistě těšíme na Vánoce. Vůně cukroví, svařeného vína, výběr vánočního stromku a nákup tradičního kapra na štědrovečerní večeři. Ti nejmenší pak určitě zase budou psát dopisy Ježíškovi a dychtivě čekat na zvonění rolniček, které ohlašuje možnost rozbalování vánočních dárků.

Ne každý má však to štěstí, že si svůj dáreček bude moci na Štědrý den rozbalit. Z mnoha důvodů.

Proto jsem vás dnes chtěla oslovit a poprosit, pokud máte ve svém okolí na území našeho Karlovarského kraje osaměle žijícího seniora nebo člověka se zdravotním postižením, nebo rodiče samoživitele, napište mi soukromou zprávu na Facebook (ZDE), popište prosím danou osobu a její situaci, my se s vámi spojíme a společně se pokusíme zjistit, co by takovému člověku udělalo na Vánoce radost.

Tito lidé totiž mívají často svá skromná přání, jen není nikdo, kdo by jim je mohl splnit. Bývají to lidé, kteří už třeba dlouho dárek nedostali, nebo jejich sen zůstal zatím nesplněný. Chceme se pokusit alespoň pár takovým lidem udělat letos vánoční svátky veselejší.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama