Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2021 18:09:00

Velké zklamání z „velkého nic“

Velké zklamání z „velkého nic“

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům ročního fungování vládnoucí koalice v Karlovarském kraji

 Výkony a výsledky vládnoucí koalice Karlovarského kraje můžeme zhodnotit jedním slovem. A tím je zklamání. Dokonce si troufneme říci velké zklamání z „velkého nic“. Za krajskou vládou totiž není vidět žádný konkrétní projekt, přínos nebo něco jiného hmatatelného.

Ať začneme odkudkoliv, tak vždy hned narazíme na problém. Ať je to rekonstrukce Císařských lázní, proces transformace regionu nebo v posledních týdnech tolikrát zmiňovaný projekt Obchůdek 2021 na podporu malých prodejen, případně věci týkající se Karlovarské krajské nemocnice.

Smutné je, že naprosto nesourodý vládní slepenec mnoha politických uskupení z krajských peněz uplatí cokoliv, co si zamane, a naprosto nerespektuje apely opozice na možné protizákonné a protiprávní jednání. Smutné je také to, že se v tomto podivném vlaku vezou i lidé, o kterých jsme přesvědčeni, že často bojují se svým svědomím, když mají o některých věcech hlasovat.

Velmi nás zajímá, zda tito lidé ztratí zábrany a zmiňované čisté svědomí, nebo zda dojde k tomu, že prásknou do stolu a otevřeně hejtmanovi a jeho radním řeknou, že nejsou ochotni činy, postupy a rozhodnutí této krajské vlády podporovat. To se ale ukáže až v následujících měsících.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama