Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2016 11:42:29

Nevyznáte se v zákonech? Potřebujete poradit od právníka?

Nevyznáte se v zákonech? Potřebujete poradit od právníka?

Přijďte na konzultaci zdarma do regionální kanceláře poslankyně Pastuchové

Těžká životní situace, komunikace s úřady, problémy v zaměstnání. To jsou příklady, proč občané chodí za poslankyní Janou Pastuchovou z Hnutí ANO. Na zaplacení advokáta mnohdy nemají prostředky, a tak hledají pomoc v její regionální kanceláři v Jablonci nad Nisou.

„Vzhledem k množství a závažnosti případů, jsem se rozhodla, že budu ve své kanceláři prostřednictvím své asistentky právničky poskytovat bezplatné právní poradenství. Věřím, že tak pomůžeme velkému množství lidí, kteří jsou v nesnázích, najít cestu, jak dále postupovat,“ říká poslankyně Jana Pastuchová.

Právnička Mgr. Dana Žáková bude občanům zdarma k dispozici v regionální kanceláři poslankyně Jany Pastuchové (Mírové náměstí 489/15, Jablonec nad Nisou) v pondělí 21. března, 25. dubna, 16. května a 20. června vždy od 14.00 do 18.00.  Zájemci o poradenské služby (např. z oblastí občanského, pracovního či správního práva) se mohou hlásit na tel. čísle +420 608 606 569 nebo na emailu pastuchovaj@psp.cz. Dále je důležité přinést na konzultaci veškeré dostupné podklady k problému.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama