Mgr. Jaroslav Biskup

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2017 21:27:10

Hra o krky

Hra o krky

Už dlouhou dobu se na evropském jevišti hraje tato hra. I na našem malém jevišťátku ji předvádějí naši politici, a jak je u nich zvykem, nehrají ji ani tak o své, nýbrž o naše krky.

Kartami v této hře v rukou politiků jsou ilegální imigranti. Ti, jak vidíme v okolních zemích, se projevují způsobem naší evropské civilizaci nepřátelským, jímž si agresivně vynucují u svých vstřícných hostitelů přizpůsobení se jejich vlastním normám života. Nenechme se ukolébat chlácholením našich elit, že ti - převážně ekonomičtí nájezdníci, k nám nechtějí. Stačí, aby EU pro vyhoštěné ze západních zemí poskytla prostředky v nesouměřitelné výši ve srovnání s chabou podporou našim vlastním občanům, a rázem se vyrojí místní ke všemu ochotní vítači a prodejné neziskovky.

V době mezi volbami nám politici mohou s nadřazeností jim vlastní prezentovat svoji moc, mohou nám - „prosťáčkům“, udělovat své milostivé rady, ale při volbách určíme my, kdo z nich bude naším zaměstnancem – neboť jsme to my - jejich voliči, komu mají sloužit!

Nadcházející volby, na rozdíl od mnohých předchozích, mohou v blízké budoucnosti ovlivnit složení skladby obyvatel v naší republice. Do jejich konání máme ještě čas na to, abychom v zrcadle pohlédli na svůj krk a pak i na krky svých nejbližších. Zda zůstanou v nadcházejících neklidných letech na svých místech, záleží na každém jednotlivci – tedy na nás, kteří jsme vhodili svůj hlas do urny, i na nás, kteří jsme zůstali doma a nechali rozhodnout ostatní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama