ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2013 12:10:13

Došlápne si policie konečně na Bártu a jeho mafiánský projekt Věci veřejné?

Došlápne si policie konečně na Bártu a jeho mafiánský projekt Věci veřejné?

Policie by měla s vyšetřováním pokračovat.

V minulých dnech proběhlo rozsáhlé zatýkání. Odnesli to exposlanci za ODS, ředitelka kabinetu Petra Nečase a dva profesionálové z kontrarozvědky. Média se rozplývají nad skvělou prací policie a státního zastupitelství. Byla to však tak skvělá práce? Nebyla. Důležití lidé zůstávají na svobodě. Ivo Rittig s Romanem Janouškem jsou v Chorvatsku na dovolené, Tomáš Hrdlička posílá posměšné smsky. Ostatní se smějí. Pro mě bylo velkým překvapením, že mezi obžalovanými a vzatými do vazby kromě již zmíněných osob nebyl Vít Bárta, Radek John, Michal Babák a Radim Vysloužil.

Proč policie neřeší vztah Bárty k Janouškovi, proč policii nezajímá ORA PRINT a předražená kuchařka, kterou John dělal pro Janouška za stovky milionů, proč policii nezajímají igelitky, které nosil Babák s Vysloužilem z galerie Myšák do trezoru Věcí veřejných. Je velmi smutné, že policie si vybrala nevýznamné kauzy a z nich udělala českou "gorilu". Místo aby zabránila prorůstání zločinu do politiky. V čem je jiné sledování a vydírání Bártovy ABL se sledováním kontrarozvědky? V ničem. Nebo naopak, je jiné. Tohle byl jediný případ, Bárta sledoval a vydíral permanentně.

Jsem smutný z toho, že zločinci jsou na svobodě. Nejen Janoušek, Rittig, Hrdlička, ale hlavně psychopat Bárta, velký kamarád a přítel Jany Nagyové. Bárta byl pravidelným hostem na Úřadu vlády, kde jsou jeho odposlechy s Nagyovou?  Ve Sněmovně se bude hlasovat o pokračování koalice. Jako pravicově smýšlející politik preferuji pokračování pravicové vlády, ale bude záležet na tom, co koaliční strany připraví, koho vyberou na post premiéra a jak zareaguje prezident Zeman. Nevylučuji ani podporu předčasným volbám, protože do Sněmovny se už v budoucnu nesmí dostat podobná bláznivá uskupení jako Věci veřejné, Lidem a v neposlední řadě lidé typu Bárta, John, Babák, Peake. Voliči, buďte prosím, do budoucna obezřetní...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama