Mgr. Jiří Koubek

  • TOP 09
  • Praha-Libuš
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2015 14:30:00

Brečíte, že jsme zrušili regulační poplatky. No tak to napravte, pane Babiši

Brečíte, že jsme zrušili regulační poplatky. No tak to napravte, pane Babiši

Z rozpravy k odpovědím členů vlády na písemné interpelace poslanců, na 27. schůzi sněmovny dne 30. dubna 2015 (interpelace poslance Antonína Sedi ve věci proplacení analýzy nákladů a úhrad zdravotního pojištění firmě SW Lab s.r.o).

Nechci samozřejmě tu debatu nikam odbíhat, respektujete čas pana poslance Sedi a jeho písemné odpovědi. Ale k panu ministrovi Babišovi. Už poněkolikáté tady slyšíme, že říkáte "zrušit regulační poplatky byla chyba". A tečka. A nic víc se neděje. Tak já bych řekl, že tady je možná třetina, polovina lidí, kteří někdy prošli zastupitelskými sbory, a všichni jsme někdy udělali ve svých funkcích zastupitelů, místostarostů či starostů chybu. Tu chybu jsme si přiznali a co jsme udělali? Přišli jsme na radu, přišli jsme na zastupitelstvo a řekli jsme: Přátelé, udělali jsme chybu! Dávám revokaci tohoto usnesení. Vždyť je to přeci normální!

Tak vy tady jenom chodíte, brečíte a říkáte: Udělali jsme chybu! Zrušili jsme regulační poplatky. Pane ministře, tak tu chybu napravte! Co vám brání? Přestaňte brečet a zaveďte znovu regulační poplatky! Ten nárůst, který byl teď zveřejněn v lednu plus devět procent lidí u praktických lékařů, v únoru 16 %, v březnu 18 % jsou jasná čísla. Každý manažer, každý dobrý manažer by na základě takovýchto čísel začal konat. Pane vicepremiére Babiši, přestaňte brečet a začněte makat! 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama