Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.09.2012 18:54:42 - Ála84

volby

Pane magistře,
uveďte prosím důvody proč by jste nám voličům, spoluobčanům v Ústeckém kraji doporučil jít ke krajským volbám a proč bychom měli volit sociální demokracii? Předem děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.09.2012 13:33:57 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Važme si toho, že můžeme při každých volbách ať již jsou to ty nejbližší –krajské a senátní volby, parlamentní či volby do obecních a městských zastupitelstev, že můžeme při každé této volbě svobodně, bez strachu, bez bázně vyjádřit svůj názor a nikdo nás za toto vyjádření jakkoli neperzekuje, nešikanuje. Doporučil bych každému občanovi, aby se nenechal koupit jakýmkoli obnosem peněz či protislužbou nebo možností výhry za cokoli, za svůj jedinečný volební hlas a aby ho využil! Přestože jsou mnozí občané zklamáni či naštvání z jednání a konání některých politických představitelů, říkám – nesuďte myšlenky a ideje, suďte ty, co se zklamali sebe i ostatní, co pochybily ve svém přesvědčení. Stále věřím, že demokracie a demokratický systém je ze všech politických systémů tím nejlepším.

A proč volit sociální demokracii? Odpovím jednoduše a krátce – neboť už ve vlastním spojení slov – sociální demokracie jsou spojeny myšlenky demokracie – čili touhy po svobodě a svobodném rozhodování a svobodném názoru. A sociální – to, že pracujeme pro normální občany, pro jejich potřeby. Byť se to mnohým může zdát jako nic neříkající klišé – je v tom obsaženo mnohé.