Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2012 19:10:22 - Ezio auditore

ministrině kultury

Dobrý den pane magistře, jak hodnotíteaktuální trapnou kauzu přežívání ministryně kultury? Díky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.09.2012 7:39:14 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  To je ostuda. Ostuda vlády, národu a především její osobní, potažmo její strany. Měla by odstoupit ze své funkce. Děti asi zvládala, to jí nikdo nebere, ale být ve vládě je něco jiného. Skutečnou „trapárnou“ je, že není aspoň schopna se naučit zdůvodňovat pokyny, které dostává od příslušných kmotrů či koho jiného. Dělat někomu loutku také není jednoduché, zní to divně, ale i to se musí umět, tak jak to dokládají jiní ministři současné vlády.

Přišel zajímavý signál pro národ.

Vždy, když národ trpěl, byl s politickou situací nespokojen a bylo potřeba něco dělat, něco odstartovat, dostával náš národ signál. Herci nám teď také dávají jasný signál, že se musí dát najevo mínění národa, lidu. Že už toho bylo dost, už je dost šílených kroků různých současných ministrů pražské současné vlády. Někdy stačí nenápadná kapička a pohár trpělivosti přeteče… Herci, osvícenci, inteligence národa dávají na vědomost národu potřebu aktivity vždy, když je třeba. Příkladem v historii byli Voskovec a Werich ve třicátých letech. Herci nás přece nastartovali v roce 89.

Budou volby, každý volič se může, a měl by se vyjádřit. Mělo by to být vidět na výsledcích. Současně si myslím, že budou lidé muset vyrazit do ulic, aby byla zjevně ukázána vůle skutečné demokratické většiny. Herci už signál vyslali. Mrzí mne, že odboráři stále čekají. Doufám, že razantní kroky přijdou.