Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2012 17:09:00

Členství v ELDR je pro nás nejen ctí, ale i užitečným zdrojem informací

Členství v ELDR je pro nás nejen ctí, ale i užitečným zdrojem informací

Tisková zpráva týkající se přijetí naší strany LIDEM – liberální demokraté do ELDR.

Před týdnem měla strana LIDEM – liberální demokraté svůj ustavující a volební sněm. Dnes jsme byli přijati za řádného člena Evropské liberálně demokratické reformní strany. Předsedkyně strany LIDEM na kongresu ELDR v Dublinu stranu prezentovala a podrobila se „grilování“, tedy otázkám ze strany účastníků kongresu. Členství LIDEM – liberální demokraté v ELDR bylo schváleno kongresem jednohlasně. „Členství v ELDR je pro nás nejen ctí, ale i užitečným zdrojem informací a podpory od ostatních evropských liberálních stran,“ řekla Karolína Peake.

Kongresu se za LIDEM – liberální demokraté účastní také místopředseda strany a poslanec Viktor Paggio, který dodal, že přijetí do rodiny evropských liberálně demokratických stran je potvrzením správnosti naší cesty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama