Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2020 14:09:00

Milujeme Evropu, nesnášíme Evropskou unii

Milujeme Evropu, nesnášíme Evropskou unii

Komentář na facebookovém profilu k odchodu Velké Británie z Evropské unie

 To zakončení, jak jim řídící odebírá slovo a zakazuje mít na stole vlajky, je zcela symbolické. Ukazuje to, jak strojeně si musí EU vynucovat "poslušnost" v naprosto marginálních věcech, aby mohla pošlapávat princip subsidiarity, který si sama dala do smlouvy.

Aby mohla pokračovat v rozšiřování své působnosti a zabývala se zcela vším - naším životem od kolébky po hrob. A to navzdory tomu, že jí lidé v několikerých referendech dali najevo, že si nepřejí stále silnější EU.

Díky Británie, že jsi na opakování nepřistoupila, pocit bezmocnosti prostého člověka, ovlivnit cokoliv podstatného by se tím opět posílil. A díky Nigele, že jsi vyjádřil i náš pohled na spolupráci v Evropě: "Milujeme Evropu, nesnášíme Evropskou unii."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama