Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2021 22:48:00

Neurodegenerativní onemocnění se mohou projevovat až za delší období

Neurodegenerativní onemocnění se mohou projevovat až za delší období

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 16. září 2021 – interpelace ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha k cytotoxicitě vakcín

 Pan profesor Jaroslav Turánek vyučuje imunologii, biotechnologii a imunochemii na Masarykově univerzitě v Brně a na technické univerzitě Brno. Je prezidentem České společnosti pro genovou a buněčnou terapii a hlavním řešitelem rozsáhlého projektu Opvvv FIT, farmakologie, imunoterapie, nanotoxikologie, zaměřeného na aplikaci komplexního nanotechnologického a biotechnologického přístupu pro vývoj nových moderních vakcín a cílených systémů podávání léků.

Tento profesionál v oboru imunologie, farmakologie a vakcinologie uvádí ve své práci, že. Technologie použitá pro výrobu toho, co se oficiálně nazývá vakcíny, je technologií genové terapie nebo pro cílení léků do nádorů. Tato technologie umožňuje mRNA cirkulovat po dlouhou dobu po celém těle. Toto není určeno pro vakcíny. Polovina dávky se přes mízní uzliny dostane lymfou až do krve. Tam se usazuje na všech možných orgánech, na játrech, slezině, mozku, vaječnících, varlatech a interaguje s placentou. Když dojde k expresi projevu S proteinu, nikdo nemá kontrolu nad mírou této exprese.

Kationtský lipid obsažený v mRNA, která se aplikuje do ramene, je cytotoxický, je zabalen ve fosfolipidovém obalu polyethylenglykolovém, který je právě základem genové terapie, nikoliv vakcíny. Protože je to cytotoxické, tak kromě úmrtí buněk v místě vpichu způsobuje i neurodegenerativní onemocnění, která se mohou projevovat až za delší období.

Zároveň S protein sincitin - (Předsedající upozorňuje na čas.). Otázka zní, proč tyto informace nedostávají lidé při informovaném souhlasu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama