Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2020 13:27:00

Komunisti jsou prostě pořád stejní

Komunisti jsou prostě pořád stejní

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření poslance KSČM Grospiče, že únor 19487 byl pokus o puč pravice

 Máloco mě dokáže opravdu vytočit. Ale nehorázné bolševické lži se mnou fakt lomcují. Co si dovolí soudruh Grospič je ostudou českého Parlamentu! Fakt se stydím, že český poslanec takto manipulativně lže a lže. Prostě komunisti jsou pořád stejní!

Začalo to tím, že oběti srpnové invaze 68 byly obětmi dopravních nehod a dnes to má pokračování v tomto plivnutí do tváře všem obětem komunistické zvůle. Padesát let poté, co bolševici bestiálně umučili čihošťského kněze P. Toufara, padesát dva let poté, co prostřednictvím akčních výborů prováděli čistky mezi sobě nepohodlnými občany, asi aby podpořili pravicový puč?!

Jak může někdo vůbec říct takové blbosti. Lidové milice v ulicích, Gottwald hrozící Benešovi sovětskou intervencí a občanskou válkou - jasně pravicový puč. A zatčení (ještě v únoru!) a umučení lidoveckého poslance Rostislava Sochorce, nešťastné úmrtí ve věznici...

Strašný! Važme si svobody. Není lehká, musíme unést i to, že slyšíme ve veřejném prostoru podobné lži. Ale neznamená to, že budeme mlčet, že nenazveme pravdu pravdou a lež lží! Je důležité nezapomínat, je důležité dětem a mladým lidem připomínat, co byla 50. léta a tisíce perzekuovaných... A doufat, že podobné bludy a s prominutím zhovadilosti konečně dostanou komunisty pod 5 %. Hrozný!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama