Mgr. Martin Červíček, Brig.gen.v.v.

  • ODS
  • Náchod
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2020 17:56:00

Jsem na studenty SŠIS ve Dvoře Králové velmi pyšný

Jsem na studenty SŠIS ve Dvoře Králové velmi pyšný

Komentář na facebookovém profilu k zahájení školního roku na Střední škole informatiky a služeb ve Dvoře Králové nad Labem.

Stejně jako doprava, je i bezpečnost oblastí, o kterou se nepřestávám aktivně zajímat. A tak se mimo jiné snažím již třetím rokem předávat své odborné znalosti a zkušenosti studentům na střední škole SŠIS ve Dvoře Králové nad Labem v rámci výuky předmětu bezpečnostní přípravy. Dnes jsem byl přivítat své další prváky a vzpomínal jsem na začátky těch, kteří jsou dnes již ve třetím ročníku. Jsem na ně hodně pyšný, když pozoruji jejich proměnu, a to nejenom s ohledem na dospělost, ale i přístup ke vzdělání. Snad jsem k tomu i já v rámci společných hodin trochu přispěl. Musím také poděkovat všem „opravdovým“ pedagogům z učitelského sboru nejenom za to, že nás „pouhé“ odborníky, kteří se na výuce podílíme, vzali mezi sebe, ale hlavně vnímám velký posun v modernizaci a rozsahu vybavení pro specializovanou výuku v oblasti bezpečnosti (perfektní učebna pro kybernetickou bezpečnost chemická učebna….) a nemizející nadšení pro rozvoj tohoto ještě mladého studijního oboru. Přeji všem zdejším studentům i nám všem, kteří se snažíme jim své zkušenosti předat, úspěšný a ničím nekomplikovaný školní rok.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama