Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2020 9:09:00

Co jsme se dozvěděli? Nic, nic a znovu nic

Co jsme se dozvěděli? Nic, nic a znovu nic

Komentář na facebookovém profilu k jednání zastupitelstva Středočeského kraje o kauze staticícových odměn

 Pamatujete si nedávnou kauzu statisícových odměn pracovníkům kraje? Donutili jsme paní hejtmanku svolat mimořádné jednání krajského zastupitelstva, na kterém jsme chtěli slyšet kdo je za tyto odměny odpovědný, za co byly tyto horentní sumy vyplaceny a také to, kteří úředníci předvedli tak výjimečné výkony, že si zasloužili takovéto přilepšení.

Protože je paní hejtmanka "vstřícnost sama", svolala jednání na šestou hodinu večerní. Kdo by čekal, že hned začneme řešit to, co zajímá nejen nás politiky, ale hlavně občany, ten by se šeredně pletl. Místo toho jsme hodiny sledovali powerpointové prezentace krajských radních, které obsahovaly vše možné, jen ne to, na co jsme se ptali.

Co jsme se tedy dozvěděli? Nic, nic a znovu nic. Jediné, co mě naplňuje nadějí, je to, že to bylo naposledy! V říjnu to spolu, přátelé, změníme. A kraj tu prostě bude pro lidi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama