Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2021 20:09:00

Kauz ministra Arenbergera bylo dost, měl by odstoupit

Kauz ministra Arenbergera bylo dost, měl by odstoupit

Podle místopředsedy ODS Martina Kupky by měl ministr zdravotnictví Petr Arenberger do konce týdne odstoupit. Kupka je přesvědčen, že kauz a nejasností kolem jeho osoby je až příliš mnoho.

 „Od nástupu Petra Arenbergera na pozici ministra zdravotnictví se až příliš často objevují menší či větší kauzy spojené s jeho nepřiznaným majetkem, střetem zájmů, nebo účelovým skrýváním majetku. Místo toho, aby je ministr věrohodně vysvětlil, utápí se v nově zveřejňovaných informacích. Sektor zdravotnictví prošel v uplynulém roce mimořádně těžkou zkouškou, ministr by mu neměl dále ztěžovat ‚život‘ a měl by odstoupit. Nejpozději do konce týdne,“ říká místopředseda ODS Martin Kupka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama