Mgr. Milena Johnová

  • PRAHA SOBĚ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2020 8:39:00

Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice následné péče

Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice následné péče

Rada hlavního města Prahy schválila vyhlášení výběrového řízení na funkci ředitel/ředitelka Městské nemocnice následné péče (MNNP). Uchazeči o tuto pozici v této příspěvkové města mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020.

„Nemocnice následné péče je důležitým, byť roky opomíjeným, článkem v městském zdravotnickém systému. V zimě jsme zahájili rozsáhlou rekonstrukci vnitřních prostor a plánujeme také nástavbu, která by zvýšila kapacitu nemocnice. Chceme vybudovat moderní a žádané zdravotnické zařízení s kvalitní, účinnou péčí a já se těším, že nová ředitelka či ředitel povedou tento projekt ke zdárnému cíli,“ říká Milena Johnová, radní hl. m. Prahy pro oblast zdravotnictví a sociální politiky.

Více informací a podmínky výběrového řízení jsou zveřejněny na Úřední desce Magistrátu hl. m. Prahy, na zdravotnickém portálu města na praha.eu a budou uveřejněny také v tisku. Zájemci mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020, vybraný uchazeč či uchazečka by měl v ideálním případě nastoupit do funkce od ledna roku 2021.

Městská nemocnice následné péče je příspěvkovou organizací hl. m. Prahy a zároveň jediným lůžkovým zdravotnickým zařízením zřizovaným hlavním městem Prahou. Nemocnice poskytuje následnou lůžkovou péči, komplexní lékařství a ošetřovatelskou péči nemocným. Její kapacita je 160 lůžek na pěti samostatných odděleních. Jedná se o logopedii, ergoterapii a rehabilitaci. Poskytuje také specializovanou ambulantní péči jako je kardiologická ambulance, psycholog, interní ambulance a rehabilitace.

Letos prochází nemocnice celkovou rekonstrukcí. Dokončena je oprava střechy a rekonstrukce tří pater lůžkového oddělení, která dostala novou zdravotnickou techniku a vybavení, například polohovací elektrická lůžka, noční stolky s jídelní deskou, antidekubitní pasivní matrace nebo nové sociální zařízení. Dále bude rekonstruováno technické zařízení budovy. V příštím roce by se mělo začít přípravou rozšíření MNNP o nástavbu v podobě dvou pater budovy.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama