Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2022 12:27:54

Progresivisté neustále obohacují newspeak

Progresivisté neustále obohacují newspeak

Řeč, kterou levičáci Julčina typu nemají rádi, bude nově nazývána násilím; zatímco násilí, které levičáci podporují, bude nověnazýváno řečí, jak prosté.

 Jeden by čekal, že se na Světovém ekonomickém fóru v Davosu budou ekonomové, vizionáři a „světoví lídři" věnovat hlavně ekonomickým problémům jako jsou inflace, hrozící nedostatek potravin nebo snižování kurzu měn, ale to elitáři ne, je jim jasné, že ekonomické problémy sebou nutně přinesou nespokojenost obyvatel, a tak je nutné hledat cesty, jak těm dole „zavřít huby". Takhle to samozřejmě světoví krasoduchové neříkají, mají rádoby noblesní vyjadřování, tudíž užívají mluvě prostého lidu vzdálenější slova, která neustále inovují a vymýšlejí nová slova a slovní spojení, nebo dávají slovům známým nový obsah.Například australská komisařka pro eSafety, což se dá volně přeložit jako ebezpečnost, ve své podstatě obsahem její práce je právě omezování svobody slova, Julie Inman Grant přišla s neotřelým spojením, když hovořila o potřebě „rekalibrovat" svobodu slova. Julie, která má jak jinak „rozsáhlé zkušenosti v neziskovém a vládním sektoru a strávila dvě desetiletí prací na vedoucích pozicích v oblasti veřejné politiky a bezpečnosti v technologickém průmyslu ve společnostech Microsoft a Twitter" je přesvědčena, že je nutné z oblasti sociálních sítí dostat „on-line násilí". Copak si asi letitá progresivistky představuje pod redefinvaným pojmem „násilím" si není těžké představit, jde o projevy, mnohdy opravdu vulgární, zloby a vzteku vůči důsledkům zavádění nového světového pořádku. Řeč, kterou levičáci Julčina typu nemají rádi, bude nově nazývána násilím; zatímco násilí, které levičáci podporují, bude nově nazýváno řečí, jak prosté. Známe z dlouholeté zkušenosti s našimi masmédii, že když někdo kritizuje globálním elitám oddané politiky, je „populista", „extremista" nebo dokonce „extremista", zatímco když někdo vulgárně uráží jejich oponenty, jedná se o „hlas lidu".Přes výše vyřčené se odvážím napsat, že vytlemená vystajlovaná Julie Inman Grant je pěkná potvora, jejíž politika se nás pokouší vrátit do totality...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama