Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2020 12:15:22

V Premier league sílí politická šikana

V Premier league sílí politická šikana

Známý impulsivní bouřlivák totiž zatím úplně nepobral, že stejně jako ony totality předešlé i ona současná potřebuje své bohy, rituály a modly.

Nemá to známý útočník Leicesteru a anglické reprezentace s nastupující multikulturní totalitou jednoduché. Známý impulsivní bouřlivák Jamie Vardy totiž zatím úplně nepobral, že stejně jako ony totality předešlé i ona současná potřebuje své bohy, rituály a modly. Již jednou v minulosti měl problém s tím, že „pod vlivem" a frustrován použil v kasínu slovo ze seznamu zapovězených a „bylo mu nařízeno absolvovat školení o povědomí o rozmanitosti"(citace článku na serveru BBC News z 26. září 2016) a on načutne rozkope rohový praporek v barvách Rainbow lases... Bylo komické sledovat, jak se jej hvězda Premier league poté, co si uvědomila průšvih, který způsobila, snaží torzo z něj zasunout zpátky. Tipnu si, že motivací byla vzpomínka na převýchovné školení. Je nabíledni, že ani toto nestačilo a fotbalová celebrita musela přinést další důkaz o tom, jak hluboce si uvědomuje, jakou „zrůdnost" spáchala. Již nestačilo pouze prohlášení o chvilkové nerozvážnosti a ignorantství + samozřejmě zaplacení tučné pokuty(bohové žádají odpustky), musel přijít čin, a tak musel milý Vardy pár dnů poté, co modlářskou ikonu rozkopal, znovu do Sheffieldu pro ikonický rohový praporek, na který byl nucen napsat svou kajícnou omluvu LGBT skupině fanoušků „lišek", jak se Leicesteru říká. Napadlo by Vás ještě před, dejme tomu 5. lety, že nějaké poklekávání před bohy Antify a neomarxistů bude v nějaké zemi kdysi, co se týká úrovně osobních svobod, kdysi vzorového Západu možné. A to jsme teprve na začátku, obávám se, že bude hůř...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama