Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2021 13:20:52

Hroší kůže lidovce Daniela Hermana - zve na Pouť usmíření do Brna !

       Hroší kůže lidovce Daniela Hermana - zve na Pouť usmíření do Brna !

Lidovec Daniel Herman ověnčený dalším metálem na své hrudi, tentokrát z rukou nejvyšších představitelů spolku sudetoněmeckého landsmanšaftu pokračuje ve svých protičeských aktivitách.

 

   Z pozice předsedy  spolku Sdružení Ackermann-Gemeinde (SAG) zve  všechny  „příznivce“  přepisování  dějinných událostí našeho státu na již 15.ročník Poutě smíření,která se uskuteční 31. července v Brně. Již popatnácté se bude SAG, jehož činnost  je finančně kryta z  darů domácích a zahraničních sponzorů  snažit „balamutit“ přítomné o páchaných zvěrstvech divokého odsunu.  Povzbuzení dřívějším jednostranným gestem   brněnských konšelů, kteří se na názor dosud žijících pamětníků a příbuzných obětí neptali.

  Pouť usmíření je další krok k podkopávání nejen posledních zbytků suverenity našeho státu, ale i režimů států, ve kterých se Západu nepodařilo dosadit svoji loutkovou vládu. Ano, ta letošní bude navíc   věnována také podpoře běloruské občanské společnosti, kdy v rámci jejího zakončení vystoupí  ex-ministr zahraničních věcí ČR Tomáš Petříček, společně  se zástupci běloruské komunity!

    Je třeba v této záležitosti vyzdvihnout   úsilí  MěV KSČM Brno, který  společně s dalšími organizacemi - Městská rada KČP Brno, Kruh vyhnaných z pohraničí  VSA, Levicový klub žen,Výbor národní  kultury ,Matice Čech, Moravy a Slezska a  Společností čs. kubánského přátelství  i tentokrát  zorganizoval ve  stejný den od 17.30 hodin  protestní shromáždění proti „Pouti smíření 2021“  na  Mendlově náměstí v Brně.

    Zda nastane  skutečná doba  usmíření záleží na obou stranách. Připomeňme, že podle jedné z historiček  popravili nacisté  při prvním a druhém stanném právu v letech 1941 a 1942 u Kounicových kolejí 537 lidí. „Odsouzené oběsili nebo zastřelili a zprávu o exekuci o den později zveřejnili v novinách,"

      Obávám se, že na oprávněnou omluvu od politických představitelů, které prezentuje  lidovec Daniel Herman budeme čekat navždy!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama