Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2021 8:24:00

Na skutečné osvoboditele, Rudou armádu, český lid nikdy nezapomene !

   Na  skutečné osvoboditele, Rudou armádu, český lid nikdy nezapomene !

Žijeme v nenormální době.

 

Ve dnech, kdy si připomínáme 76. výročí osvobození našeho státu od okupace nacistickým Německem, ve kterém hlavní roli  sehrála slavná Rudá armáda  se Česká  republika ocitá na ruském seznamu nepřátelských států!

Zrealizovaný scénář  BIS (i se svými trhlinami) , připravený  svojí filiálkou CIA v kauze „Vrbětice“ znamená podle mluvčí ruského ministerstva Marije Zacharovové, že se Praha vydala cestou ničení vztahů. Lze jen doplnit,že  se jedná jen o jednu z dalších epizod, která má napomoci k přepsání historické  paměti našich národů. Epizody, která  je pokračováním eskalace protiruské hysterie, na níž svou politickou kariéru postavilo  a staví stále více pravicových politiků.

Nenávist naší vlády k Rusku a strach z důstojného  připomenutí si role našich skutečných osvoboditelů od nacistického Německa je všudypřítomná.  Patrné je tak nejen z odporu ke  každoročně  konané Jízdě vítězství Nočních vlků, která letos(stejně jako loni) z důvodu „covidu“ byla v „provedení“  české „odnože“  Nočních vlků.

Přes veškeré politické překážky a Západem nově rozpoutanou studenou válku zůstane opravdové  odvěké přátelství, bratrství a spojenectví slovanských národů obou států nezlomné navždy!

Svědčí o tom  petice občanů ČR adresovaná prezidentu RF  Vladimíru Putinovi , ujišťující jej, že  „nepřiměřený akt našich vládních představitelů není vyjádřením naší svobodné vůle.“  Stejně  jako podobně  laděná omluvná stanoviska  distancující se od vládních protiruských kroků , které  naši občané  v současnosti zasílají na Generální konzulát Ruské federace.

Dnes, více než jindy během uplynulých 76 let uplynuvších od konce 2. světové války je ČR stále více zatahována  v zájmu  NATO do rozpoutání válečného konfliktu proti RF.  Na provokační  působení  českých vojáků v Pobaltí jsme si zvykli, stejně jako si zvykáme na hlučné přelety amerických vrtulníků AH -64 Apache nad našimi hlavami v pravé poledne! 

Přesto i za této situace zůstávají  pro mírumilovné občany stále aktuální  slova „Věčná sláva hrdinům , padlých v bojích s nepřítelem a položivších svůj život za svobodu a štěstí našeho národa “ z projevu velkého vojevůdce  J.V. Stalina k národu v Den vítězství zveřejněný v deníku Pravda dne 10.5.1945.  Zbývá jen upřesnit.  Věčná sláva hrdinným vlastencům, kteří položili svůj život za záchranu životů nejen obyvatel Sovětského svazu,ale i dalších států zpod fašistického válečného utrpení !  Právě jim patří, stejně jako v minulosti  naše tichá vzpomínka,  případně položená kytička na některém z nesčetných jejich  hrobů na území České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama