Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2019 9:52:41

Po Jandovi neštěkne ani pes !

                                            Po Jandovi neštěkne ani pes !

Společenský převrat v 89. roce změnil negativně další život nejen obyčejným lidem, ale také umělcům.

     V jejich případě  byl pomyslným „jazýčkem vah“  osobní postoj k minulému režimu a  angažovanost v listopadových dnech, kdy  bylo potřeba co nejrychleji „zlomit“  českou společnost a jednou provždy skoncovat s nesvobodným „komunistickým“ režimem.

      Karlu Gottovi se u příležitosti jeho 80. narozenin dostalo od  fanoušků nepřeberné množství  gratulací a přání, ale také  nemálo nenávistných komentářů. Zatímco  redaktor a politický komentátor Jindřich Šídlo se o jeho písních vyjádřil slovy: „Já myslím, že byly především o hovnu,“ Jakub Janda jde v hodnocení  na adresu Mistra ještě dále. „Úspěch v jedné pracovní oblasti vůbec neznamená, že se jinak nebudete chovat jako poblázněně nebezpečně. Karel Gott je sice kulturní legendou, ale když veřejně propaguje ty nejhnusnější konspirační teorie, tak dělá pro české extremisty a ruské destabilizační zájmy více práce než Aeronet a “Parlamentní” listy dohromady.Je to smutný konec“.

       Člověk nemusí být fanouškem a  velkým obdivovatelem  Karla  Gotta a tak ne každého posluchače jeho písně osloví. Pokud je ale soudný, pak při přečtení slov  Jakuba Jandy   začne obě osobnosti srovnávat.  Zatímco  Gott  svými písněmi získat tři generace lidí, Jakub Janda se dostal do povědomí pár  jedinců především díky jeho minulé činnosti pornoherce.  Písně Karla Gotta  budou  nepochybně rozdávat dobrou náladu i dalším generacím, Jakub Janda bude přispívat maximálně k dalšímu rozeštvávání společnosti a obrazně řečeno,  neštěkne po něm ani pes !

      Ve srovnávání  Karla Gotta a Jakuba Jandy by bylo možné pokračovat dále, ale každé by mělo dopředu  svého  „vítěze“.  Možná i proto, že Karel Gott zůstal celý svůj život svůj, jak zpívá v jedné ze svých písních a nepotřeboval nikdy nikomu „podkuřovat“. 

       Česká republika ztratila za třicet let  nejen  svoji suverenitu, ale degradace společnosti se každodenně projevuje i v mezilidských vztazích, což nám média ukázala také při příležitosti  80. narozenin   velikána české kultury Karla Gotta. Popřejme Mistrovi  do dalších let kromě pevného zdraví i neubývající fanoušky a posluchače, kteří byly pro Karla Gotta vším !

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama