Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2019 9:22:29

Je zrušení Benešových dekretů jen otázkou času ?

Je zrušení Benešových dekretů jen otázkou času ?

Po krádeži století čeká občany naší republiky další loupež za bílého dne. Zrušení Benešových dekretů!

 

Při dlouhodobé kolaboraci poltických představitelů, které lze najít ve většině politických stran s napojením zřejmě i na „neziskovku“ Milion chvilek je dosažení dlouhodobého cíle sudetoněmeckého landsmanšaftu jen otázkou času, který hraje v jeho prospěch. První vlaštovky se dostavují zatím v podobě tzv. individuálního zneplatnění Benešových dekretů jako tomu je v případě Karla des Fours Walderoda, který válku strávil v uniformě hitlerovského Wermachtu. Vzhledem k tomu, že po 77 letech se jž nenašli  proti němu žádní svědci, vysoudila Johanna Kammerlander nejen  první les v obci Žďárek na Liberecku, ale nyní na základě rozhodnutí  odvolacího Krajského soudu v Hradci Králové ze dne 18.6.2019  i majetek rodu Walderode v hodnotě tří miliard korun, včetně zámku Hrubý Rohozec.

Hlavním semeništěm pro školení a setkávání příznivců prolomení Benešových dekretů české a německé strany se stala Plzeň. Zde v minulosti došlo například k setkání pánů Bernda Posselta, Libora Roučka (ČSSD, bývalý místopředseda Evropského parlamentu) a dalších, či ke školení signatářů Milión Chvilek dne 10. září 2016.Bernd PosseltBernd Posselt

Němcům se díky své cílevědomosti a důslednosti daří pronikat i do českých stran, tvrdící, že chrání naše národní zájmy. Na rozdíl od KSČM pro kterou je nastolení otázky zrušení Benešových dekretů  uzavřenou záležitostí, ve většině politických stran najdeme nejedno zvučné jméno, která by s „revizí dekretů“ problém nemělo. Viz - ČSSD -Michaela Marksová-Tominová,  KDU –ČSL – Daniel Herman, Pavel Bělobrádek, TOP 09 – Jiří Pospíšil, atd.

 Je zarážející, že i garant zahraniční agendy právě vzniklého hnutí Trikolóra , exprezident Václav Klaus má oficiální kontakty s AfD , která se od výroků své bavorské frakce nikdy nedistancovala. Zdatným sekundantem k naplnění záměru loupeže majetku se stala i veřejnoprávní televize, která své poslání neplní bohužel již mnoho let.

    Na závěr apel pro všechny příznivce nejen spolku Milionu chvilek. Než vyrazíte na další velkolepou show tohoto kolaborantského spolku hlásající ušlechtilé cíle ke kterým patří odstranění premiéra Babiše pro jeho střet zájmů, spolupráci s StB a další hříchy, zamyslete se zda nejste pouhou  hříčkou k dosažení konečného cíle sudetoněmeckého landsmanšaftu. Ztráty majetku, který byl spočítán v sudetském účetním seznamu vytvořeném na základě publikací Habel-Lang-Böhm. Do jeho výčtu patří: 22 842 km2 pozemků, 11 200 průmyslových podniků, dolů, přehrad a elektráren, 3 univerzity včetně části Karlovy univerzity, 4413 dalších škol, 2 8 62 kulturních památek, zámků, kostelů a klášterů, divadel, muzeí a galerií, včetně všech obrazů a exponátů, 185 303 domů na vesnicích, 236 818 domů, bytů a dalších nemovitostí ve městech.

Varováním pro nás všechny by měla být již  výše uvedená Johanna Kammerlander, dědička rodu Walderode.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama