Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2020 7:09:16

Psychopati a opice proti naplňujícím se plánům Billa Gatese a skupiny mocných.

Psychopati a opice proti naplňujícím se plánům Billa Gatese a skupiny mocných.

Poděkujme video zpravodajské službě RUPTL za její vysílané přímé přenosy

 

Máme tak možnost být přímými svědky sílícího odporu  veřejnosti , kdy  desítky tisíc lidí  velkých měst Západní Evropy  demonstrují  proti nástupu nového světového fašismu v podobě  nastolení světové nadvlády a  proti kterým musí policie používat „uklidňující“  prostředky.  Slovenský ministr obrany takto „neposlušné „  občany nazval dokonce opicemi a psychopaty. Škoda, že svého premiéra neoznačil za člověka se sklonem k fašismu,  poté co se mu podařilo  přinutit svůj národ k celoplošnému testování proti covidu.

Premiér Babiš je zatím ve svých výrocích opatrný. Velkým vzorem pro něj zůstává právě Bill Gates, o kterém prohlásil, že je génius, který před epidemií varoval už v roce 2015!  Chybí jen doplnit další Gatesova slova o přelidněnosti Země a nutnosti jejich regulace.

Dnes se Bill Gates netají skutečností, že investice vložené do boje s koronavirem představují jeho nejlepší celoživotní byznys. Zbývá jen překonat současný odpor lidí proti očkování, ke kterým se řadí i občané našeho státu. Není se co divit. Stačí vzhlédnout toto pětiminutové video upozorňující na „svinstva“, která vakcína na Covid-19 od firmy AstraZeneca v podobě plicní tkáně čtrnáctitýdenního potraceného europoidního mužského plodu obsahuje. Přitom právě AstraZeneca napojená na Billa Gatese nemá žádnou odpovědnost za případné vedlejší účinky vakcíny.

Podvolení se očkování je jen otázkou času. Většina lidí se nebude chtít zbavit možnosti cestování za hranice. Přesně jak se svého času spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates vyjádřil: “Nebude možné, aby se znovu cestovalo po světě jako před vypuknutím virové epidemie. To bude umožněno jen těm, kteří budou mít Průkaz digitální imunity, který bude obsahovat informaci, zda byl očkován proti COVID-19.”

Nejedná se o žádný planý poplach. O společném očkovacím průkazu EU uvažuje již od roku 2018, v přespříštím roce se očekává návrh společného očkovacího dokumentu. Pro  naplnění svých cílů EU již zakoupila stamilióny dávek vakciny  proti covidu.

Jakým způsobem si lidská civilizace, která se dostává stále více na okraj svého zániku, poradí s další nástrahou coronaviru  ukáže čas. „Netopýří laboratorní zázrak“ je zároveň příležitostí k ukončení zápasení USA o další období světovlády a k otevření možností vzájemné všestranné spolupráce s dalšími světovými mocnostmi včetně Ruské federace a Čínské lidové republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama