Mgr. Miroslav Timura

„Přírodu jsme nedostali jako dědictví od předků ..."
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2016 12:15:01

Národní demokracie uzavírá hranice České republiky

Národní demokracie uzavírá hranice České republiky

Pět minut po dvanácté hodině, dne 8. května 2016 bude uzavřena hranice České republiky. Národní demokracie nehodlá dále tolerovat impotentní politiku současné vlády v oblasti migrační krize.

Pět minut po dvanácté hodině, dne 8. května 2016 bude symbolicky uzavřena hranice České republiky. Národní demokracie nehodlá dále tolerovat impotentní politiku současné vlády v oblasti migrační krize. Zveme proto všechny vlastence, občany, bývalé příslušníky Pohraniční stráže, zájemce o tématiku domobrany, bez rozdílu politického, náboženského a jiného přesvědčení, aby se dostavili v rámci symbolické MOBILIZACE na tuto akci k odvodu, k obraně naší vlasti, do obce Švarcava v okrese Domažlice, Plzeňský kraj, přímo na hraniční přechod do Spolkové republiky Německo. Jedná se o obec, která byla vymazána z mapy po roce 1945, obec zaniklou, v malebné přírodě Českého lesa, v Pivoňských horách. Centrální parkoviště, pro odstavení Vašich dopravních prostředků bude v obci Rybník. Odtud bude cesta na hranici již značena. Je možno použít kolo, nebo zvolit pěší procházku, cesta pěšky trvá asi 45 minut. Budeme stavět plot. Budeme stavět plot přímo na hranici. Proto je případná pomoc při stavbě a nutné následné ostraze plotu vítána. Zahájení stavby plotu je v sobotu 7. května 2016 od 11:00 hod. Symbolický název: Akce ROSA. 
Vážení spoluobčané, Velká Velikonoční Revoluce pokračuje!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama