Mgr. Patrik Hujdus

  • NEZ
  • Mariánské Hory a Hulváky
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2013 23:04:00

Hlavu vzhůru, vrátíme slušnost do Sněmovny

Hlavu vzhůru, vrátíme slušnost do Sněmovny

Dnes jsem se stal součástí projektu Hlavu vzhůru a společně se starostkou Lianou Janáčkovou a dalšími osobnostmi budu kandidovat za Moravskoslezský kraj do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Nechci, aby naší zemi po předčasných volbách vedla levicová vláda. Odmítám levicovou politiku doprovázenou zvyšováním daní lidem, kteří poctivě pracují anebo dokonce vytvářejí pracovní místa pro ostatní. Jsem proti tomu, aby jakákoli budoucí vláda takto vybrané finanční prostředky prostřednictvím sociálních dávek rozhazovala vidlemi mezi nepřizpůsobivé a líné spoluobčany. Cítím taky, že parlamentní strany z nedávno rozpuštěné poslanecké sněmovny ztratily důvěru občanů, o čemž svědčí okolnosti za kterých se rozpadla vláda TOP 09, ODS, Věcí veřejných a později i Lidem.

Jsem přesvědčený o tom, že parlament se musí očistit, že je potřeba dát prostor novým subjektům a omezit vliv stran, které v České republice v posledních letech vládly. Volební blok Hlavu vzhůru sdružuje osobnosti, které nejen v komunální, ale také v národní politice již v minulosti dokázaly a stále dokazují, že jsou schopné řešit problémy lidí a státu způsobem, za než se před našimi dětmi a dalšími generacemi po nás nebudeme stydět.

Chci se podílet na tom, že společně a s Hlavou vzhůru dokážeme veřejnosti, že pravicová politika vede k prosperitě a že jenom ve zdravém státě mohou žít spokojení lidé, které netrápí nezaměstnanost, nesmyslně vysoká daňová zátěž, sociální nepokoje a strach o budoucnost.

Obracím se tímto na všechny občany, kteří, stejně jako já, nevěděli, komu v nadcházejících předčasných parlamentních volbách do Poslanecké sněmovny dát svůj hlas – dejte Hlavu vzhůru a volte nás!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama