Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2021 18:21:57

Diskriminace týmů z nových zemí EU

Diskriminace týmů z nových zemí EU

Naši i Chorvati musí hrát ve Skotsku či Anglii a naši diváci ještě být 10 dnů před tím v karanténě.

Přátelé. Opět diskriminace nových členů EU a to na sportovním poli. Naši i Chorvati musí hrát ve Skotsku či Anglii a naši diváci ještě být 10 dnů před tím v karanténě. Kdo z našich na to má buďto peníze, nebo čas u těch, kteří na to mají. Že prý naše či chorvatské stadiony nesplňují parametry pro konání Eura 2020 (přesunutého na letošní rok). A nejsou tak náhodou ony parametry právě přizpůsobené tak, aby stadiony v nových zemích EU úmyslně nebyly přizpůsobené na takové akce. Copak třeba nový stadion Slavie, který byl dobrý pro jiný významný mezinárodní zápas, nevyhovuje? Tak si představuje západní Evropa rovnoprávnost. Nejenom, že fotbalisté z nových zemí EU musí cestovat, ale ještě hrají v nepřátelském prostředí. Kluci naši, vzpomeňte si na Klabzubovu jedenáctku a nandejte jim to. Hlavně nepoklekávejte. Buďte hrdí a nenaskakujte na ty jejich šílenosti a nespravedlnosti.

Mgr. Petr Hannig, předseda Rozumných, součást většího celku, Aliance národních sil na kandidátní listině Otevřeme Česko normálnímu životu (Chcípl PES)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama