Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2020 13:21:00

Je neuvěřitelné, jaká je mezi lidmi nenávist

Je neuvěřitelné, jaká je mezi lidmi nenávist

Komentář na facebookovém profilu k zhoršujícím se mezilidským vztahům

 Obávám se, že až se podaří vládě, aby před Vánocemi nastalo zklidnění, čísla nakažených, nemocných a úmrtí dosáhnou rozumného, nízkého čísla a rodiny se budou moci setkávat pod vánočním stromkem, tak stejně tato zlá setba přinese své ovoce v další blízké budoucnosti. Je potřeba, aby všichni lidé dobré vůle, pokory a soucitu s bližními nedopustili, aby náš národ zlo zahltilo.

Navíc si myslím, že už brzy budou otevřeny restaurace a jejich majitelé se budou moci vzchopit z těžkého útlumu, že budou brzy otevřeny všechny obchody a budeme moci nakupovat i v obchodech českých, moravských a slezských majitelů, tak jak to preferuji i já.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama