Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.11.2020 10:23:10

Za zavřenou oponou pandemie doutná terorismus

Za zavřenou oponou pandemie doutná terorismus

Média i lidé se zabývají narůstajícími (v našem případě snad klesajícími) pandemickými čísly. S nebývalou vehemencí se však ohlašuje znovu terorismus.

 .

Pandemie coronaviru zasunula do pozadí vše, co se týká nelegální migrace. Nevíme, zda pokračuje, a jakém měřítku, trasa přes Středozemní moře. Ti, kdo umí číst, myslím tím přemýšlet nad psaným slovem, si však všimli jedné zdánlivé maličkosti. V případě teroristického činu v Nice, v podstatě za brutalitou provedení vražd a faktu, že se tak událo na území, které bylo vždy jakýmsi útočištěm, to jest v kostele, se schovala tato slova: Osmnáctiletý útočník původem z Tunisu, se teprve v září tohoto roku objevil ve Francii, kam přiletěl z italského ostrova Lampedusa.  To je ten migranty přeplněný ostrov, nejjižnější území Itálie, který neúspěšně žádá italskou centrální vládu o podporu, protože nemůže zvládat nápor migrantů.

     Slova v září z Lampedusy a věk zločince 18 let vyvolává tyto otázky. Bylo onomu vrahovi umožněno vycestovat do Francie, protože byl v době opuštění Lampedusy ještě nezletilý? A pokud ano, děje se tak obvykle?. Nebo se naopak čekalo až bude plnoletý a rozhodne se sám, ve které zemi má požádat o legální pobyt?

    Nad faktem, že mladý terorista vraždil v kostele, by se měla zamyslet europoslankyně za KDU-ČSL Šojdrová, která bojuje za to, aby ČR přijala nezletilé migranty, budoucí mladé muže, které ona nazývá dětmi. V tomto případě považuji za velice moudré, že předseda vlády, A. Babiš toto striktně odmítl. Vždyť v případě onoho mladého Tunisana se psalo, že tuniské úřady neměly zprávu o tom, že by byl nebezpečným islamistou. Z toho vyplynulo, že se musel nakazit v prostředí utečeneckého tábora na Lampeduse. Čili přijímat kohokoliv z prostředí utečeneckých táborů je pro budoucí hostitelskou zemi velice nebezpečné

Petr Hannig, předseda Rozumných

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama