Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2021 15:45:00

Českou televizi řídí ideoví zločinci a političtí darebáci

Českou televizi řídí ideoví zločinci a političtí darebáci

Komentář na facebookovém profilu k předvolebním debatám v ČT

 Takhle vypadají aktuální volební preference dle agentury Median - Trikolóra 4,7 procenta. Agentura Phoenix přiznává Trikoloře a spol. dokonce přes 5 %. Česká televize ovšem do svých předvolebních debat zve ČSSD, KSČM i Přísahu, Trikoloru ale ne. Logiku v tom nehledejte, pouze zlý záměr. Co z toho všeho plyne? Českou televizi řídí ideoví zločinci a političtí darebáci!

Proto také formace Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS) podala stížnosti jak k Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, tak k Radě České televize, a navíc Českou televizi zažalovala.

Je jasné, proč se nás Česká televize bojí a proč dělá vše pro to, aby nás poškodila. Do toho hnisavého vředu na Kavčích horách je totiž potřeba píchnout. A my se na to chystáme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama