Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2021 18:09:00

Kdyby pirátského ministra nebylo kam posadit, lze snadno zřídit nové ministerstv

Kdyby pirátského ministra nebylo kam posadit, lze snadno zřídit nové ministerstv

Komentář na facebookovém profilu k poslaneckému klubu čtyř poslanců Pirátské strany

 Zatímco klub Rychlých šípů měl pět členů, Bratrstvo kočičí pracky si vystačilo se třemi. Někde mezi tím se pohybuje nový poslanecký klubík našich novodobých pirátů. Bude zajímavé sledovat, kolik si tahle čtyřčlenná partička ke svému staronovému předsedovi Michálkovi navolí ještě místopředsedů, aby za peníze daňových poplatníků mohli ke svým zaslouženým poslaneckým platům pobírat ještě něco neméně zasloužených funkcionářských příplatků.

Možná i ti tři pirátští ministři, kteří by snad měli, jak se proslýchá, v nové vládě zasednout, budou pro tak významný poslanecký klubík málo, a bude proto vhodné pirátskou ministerskou kvótu navýšit. Třeba takhle: Na každého pirátského poslance jeden pirátský ministr. To se vyplatí! A kdyby snad pirátského ministra nebylo kam posadit, lze snadno zřídit nové ministerstvo. Občané volili změnu, tak ať ji opravdu mají.

Rovněž služební automobil pro předsedu pirátského klubíku nepochybně přijde vhod. Koneckonců má to z Prahy do sněmovny daleko, takže auťák se dozajista šikne. Otázkou je, zdali tam rozkopanou Prahou dojede. Ale pirátský primátor Hřib když tak poradí, kudy se prokličkovat, případně Michálkovi zapůjčí kolo.

Nebuďte hloupí. I vy buďte piráty! Vyplatí se to.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama