Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2022 16:21:00

Odlišný názor není dezinformace

Odlišný názor není dezinformace

Komentář na facebookovém profilu k svobodě slova

 „Opravdu by mě nikdy nenapadlo, že 30 let po sametu se tu budeme potýkat se stejnými praktikami jako za bolševika!“ říká 1. místopředseda Petr Štěpánek.

„Jestliže naši vládní politici říkají: „Jsme pro svobodu slova, ale…,“ můžeme si být jisti, že nám ve skutečnosti chtějí zavřít ústa. A ono se to už opravdu dávno děje. Namísto toho, aby vládní politici hájili svobodu projevu každého občana, kterou zaručuje Ústava České republiky, vymýšlejí nejrůznější praktiky, ba dokonce instituce, které jdou proti tomuto zcela základnímu principu demokratické společnosti.

Také facebookoví cenzoři řádí s jejich požehnáním. Ale i kdyby zablokovali úplně každého, nic to nemění na skutečnosti, že odlišný názor prostě není dezinformace.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama