Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2017 17:30:59

V Praze jednal republikový sněm ApČ

V Praze jednal republikový sněm ApČ

V sobotu 21. 1. 2017 jednal v Praze republikový sněm Alternativy pro Českou republiku 2017. Sněm odsouhlasil nové stanovy, dle kterých se Alternativa změnila z politického hnutí na politickou stranu.

Novým předsedou delegáti zvolili publicistu, spisovatele a hudebníka Petra Štěpánka. Místopředsedy byli zvoleni Richard Perman a Roman Papež.

V programové oblasti se Alternativa důrazně staví proti lživé propagandě v našem školství a veřejnoprávních médiích, požaduje zrušení politických neziskovek financovaných z veřejných rozpočtů, zrušení rozhlasových a televizních poplatků a restrukturalizaci a zeštíhlení veřejnoprávních médií. Alternativa je proti ilegální masové migraci, požaduje vypsání referenda o setrvání České republiky v EU, respektive o zákazu politického islámu. V ekonomické oblasti Alternativa požaduje zrušení byrokratických povinností a regulací pro malé firmy a živnostníky.

V jednom z doprovodných usnesení sněm také podpořil Centrum pro občanské svobody, které nedávno založil Václav Klaus mladší.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama