Mgr. Soňa Marková

  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2018 16:47:00

Ministr zdravotnictví by měl začít vysvětlovat

Ministr zdravotnictví by měl začít vysvětlovat

Ministr zdravotnictví v demisi vstoupil do své funkce s razantností mladého a ničím nezatíženého politika a také s ambicí vyřešit aktuální i dlouhodobé problémy českého zdravotnictví.

On i celé vládnoucí Hnutí ANO s oblibou deklarují transparentnost a otevřenost v řízení rezortu. Z tohoto důvodu je velmi znepokojivý obsah dopisu podepsaného zaměstnanci MZ (ze dne 10.2.2018) a týkající se minulé i současné činnosti poradců pana ministra. Dopis upozorňuje především na jejich možný střet zájmů. Veřejnost, zaskočena překotnými personálními změnami ve vedení ministerstva i „vyhazovem“ dlouholetých úspěšných manažerů stojících v cele institucí zřizovaných MZ, by si zasloužila skutečně transparentní a úplné vysvětlení ze strany Mgr. A. Vojtěcha. Jinak se stane nedůvěryhodným.

Soňa Marková
stínová ministryně zdravotnictví za KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama