Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2013 13:23:00

Pomoc pro Lužec nad Vltavou je zajištěna

Pomoc pro Lužec nad Vltavou je zajištěna

Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa zajistil pomoc pro Lužec nad Vltavou.

Starosta Lužce nad Vltavou Patrik Rollo se dnes ráno obrátil na ministra životního prostředí a předsedu Ústřední povodňové komise Tomáše Chalupu s prosbou o pomoc při odstraňování následků způsobených povodní, která obec na Mělnicku zasáhla. Ve spolupráci se senátorkou Veronikou Vrecionovou a generálním ředitelem Vězeňské služby ČR plukovníkem Petrem Dohnalem zajistil ministr Chalupa pomoc třiceti odsouzených, kteří přijedou do Lužce pomáhat s odklízením škod. Vězni budou vysoušet vyplavené prostory a odstraňovat nečistoty, naplavené při povodni. 
Ministr Tomáš Chalupa se přijede do Lužce nad Vltavou dnes večer osobně podívat. Cílem jeho cesty budou i zaplavené Neratovice. 
Matyáš Vitík tiskový mluvčí MŽP a ředitel odboru tiskového a marketingu
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama