Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2020 15:11:52

Jsem ke svému okolí odpovědný

Jsem ke svému okolí odpovědný

Prohlášení k volební kampani v senátním obvodu č. 24.

Vážení spoluobčané,

stejně, jako se to mohlo stát komukoliv, a některým také stalo, osoba v mém bezprostředním okolí byla označena za nemocného na COVID-19. Protože jsme se setkali, okamžitě jsem se odebral k preventivnímu odběru a do karantény, přestože necítím žádné příznaky.

Jsem ke svému okolí odpovědný. To ale znamená, že jsem od dnešního dne vyřazen z kontaktní části volební kampaně, která pro mne hodně znamená a je pro mne z celé kampaně nejdůležitější. Velmi mne to mrzí, ale už nemám možnost se s vámi se všemi potkat.

Mám osobní setkání rád, protože mne zajímají vaše podněty a problémy. Vy jste ti, od kterých se dozvím pravdu o tom, co chcete změnit. Proto je velmi důležité s vámi mluvit. To všechno teď padlo.

Přesto spolu můžeme komunikovat dál. Díky moderním technologiím máme k dispozici diskusní fórum na mých internetových stránkách www.vaclavkrasa.cz. Najdete mne také na Facebookovém profilu Václav Krása, nebo mi můžete psát na e-mail vkrasa@vaclavkrasa.cz. Mé video vzkazy najdete YouTube kanálu “Krása, kandidát do senátu”.

Venku se ale dál můžete potkávat s mým týmem. Kampaň jako taková pokračuje! A pokud mi dáte svůj hlas, budu pro Vás v Senátu tvrdě pracovat!

Vážení spoluobčané, věřím, že příští pátek půjdete k volbám do Senátu a těším se na naši spolupráci.

Přeji Vám zdraví a pohodu!

Váš Mgr. Václav Krása
Kandidát do Senátu v senátním obvodu č. 24.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama