Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2019 16:03:00

Obávám se, že i Česko už našlo svého Kotlebu

Obávám se, že i Česko už našlo svého Kotlebu

Komentář na facebookovém profilu k rétorice Václava Klause mladšího.

Václav Klaus ml. má svoji politiku nalajnovanou jasně. Zpoza své klávesnice chrlí na sociálních sítích jeden útok za druhým. Napadá kohokoli, kdo se mu nelíbí. Aniž by třeba toho člověka osobně znal nebo se s ním potkal. Neštítí se brutálně zaútočit na šestnáctiletého kluka.

Lže, kudy chodí. Je-li ze lži usvědčen, dětinsky se odmítá omluvit. Precizně buduje atmosféru nenávisti. A do ní pak vyrazí s vlastním malým dítětem jako štítem.

Dostane pár peprných urážek od několika jedinců v davu. Pečlivě vše dokumentuje. A hned zužitkuje na sociálních sítích. Jeho příznivci na verbální urážky několika jedinců reagují výhrůžkami smrtí všem “chvilkařům”. Kolo nenávisti se roztáčí dál.

Václav Klaus ml. si spokojeně mne ruce, jak se mu ten politický plán hezky daří.

Po pomatencích typu Sládka, Konvičky či Okamury, přichází inteligentní člověk, který umí s nenávisti pracovat. Neštítí se ničeho. Ví, co chce a precizně si za tím jde. Obávám se, že i Česko už našlo svého Kotlebu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama