Mgr. Vladimír Kruliš, Ph.D.

  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2016 12:28:20

Realita o imigraci aneb Jak "pomáháme" a vlastně škodíme

Realita o imigraci aneb Jak "pomáháme" a vlastně škodíme

Pořád nás média masírují, jak je důležité pomáhat imigrantům. Jak je to lidské a humánní. Jak se tu máme dobře a jak nám neubude, když něco z toho, co máme, poskytneme těm, kteří nemají.

Ti, kteří si dokáží zaplatit a zajistit cestu až k nám, jsou paradoxně těmi nejbohatšími a nejschopnějšími z milionů těch, kteří tuto možnost ani šanci nemají. Jsou to právě ti, kteří by možná dokázali v místech, odkud tyto desítky tisíc lidí utíkají, zajistit lepší život, zaměstnanost a blahobyt. Jinými slovy se nám média snaží vnutit názor, že ti, kteří utíkají, jsou ti nejpotřebnější. Nikoliv. Jsou to v největší míře ti, kteří jen utíkají za lepším a dokáží si to zařídit.

Roy Beck, uznávaná americká kapacita, výkonný ředitel společnosti NumbersUSA, to vysvětlil velmi poutavě a nenásilně. Podívejte se na video, třeba se na věc budete poté dívat jinak.

Vladimír Kruliš
lídr kandidátky SPO ve Zlínském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama