Michal Kern

MÉ SRDCE BIJE PRO REPUBLIKU
  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2013 17:06:34

Politici pro lidi?

Politici pro lidi?

Dnes jen krátké zamyšlení a úvaha nad odpovědností

Vládní strany dlouhodobě shazují ze stolu návrhy opozice, to není nic nového. Přičemž ne vše musí být špatné. Od toho je to opozice, aby korigovala a trochu usměrňovala poslance a ministry oslepené mocí.

Nyní to však vypadá spíše jako obyčejný a prostý handl. Viz klub „LIDEM. Už je opravdu do nebe volající dívat se na to, jak si každý přihrává pravidla a upravuje dle toho co je potřeba. To že pučem utekli ze strany VV, to se stát může. Prostě pokud se strana, jejímž jsem představitelem ubírá jiným směrem, než mám představu, mám svobodnou volbu, zda zůstat nebo odejít.

Oni odešli. Budiž. Mohli být nezařazení, jako spousta ostatních v současné sněmovně.

Ale to nestačilo. Dostali se do vlády pod záminkou čehokoliv a nyní patolízalsky odkyvují vše co je třeba. A to jak ODS tak TOP09. Nejvíce mne zaráží samotná „šéfka“, která hází špínu na opozici a přitom jedné z těch stran psala program i desatero, případně se na něm z velké části podílela. A ta nyní najednou všechny tyto hodnoty popírá? Proti korupci razila od prvního dne, co se objevila na volebním mítinku.

Dovolil jsem si na stránkách policie ČR vyhledat co je korupce (zde). Samotný úsudek nechám na vás.

Pro mne osobně je zrovna LIDEM ztělesním korupce i viditelné nenažranosti, jak utrhnout co nejvíce za velmi krátkou dobu.

Chybí odpovědnost!

Odpovědnost vůči těm,  kteří  je volili! Odpovědnost vůči VÁM!

Určitě se mezi vámi někdo najde. Zakroužkovali jste milou Lenku, Karolínu, Viktora na kandidátce VV a nyní? Můžete být spokojeni, nebo byste je nejraději odvolali, pokud by to šlo?

Já osobně bych chtěl referendum volebního okrsku o odvolání. On by si pak každý politik rozmyslel své činy, když by mu na záda „dýchalo“ padesát tisíc voličů, kteří by chtěli vidět jeho výsledky a práci, kterou sliboval o volebních kampaních!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama